Algemeen: 22 augustus 2014 Vrijdagavond 12 september 2014 Schager Vrijwilligersavond

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vrijdagavond 12 september 2014 is de Schager Vrijwilligersavond. Op deze avond zet de gemeente Schagen haar vrijwilligers in het zonnetje. Deze avond is bedoeld voor iedereen die als vrijwilliger actief is in de gemeente Schagen.

Speciaal voor deze gelegenheid stelt het Van Blanckendaell Park, haar poorten in de avonduren open. Het programma is van 17:00 tot 20:00 uur.

Men kan zich aanmelden op www.schakel.info [http://www.schakel.info].

Vrijwilligers zonder toegang tot internet kunnen terecht bij De Balie, elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur. De Balie gevestigd in Markt 18 (in de bibliotheek) in Schagen. Aanmelden kan tot 5 september 2014.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl