Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 26 augustus 2014 Helikopters oefenen bij duisternis op Vliehors in week 35 en 36

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Bemanningen van Chinook-transporthelikopters oefenen in week 35 en 36 op het NAVOschietterein ‘Vliehors Range’, gelegen op het meest westelijke deel van Vlieland.

Data en tijden

De Chinooks oefenen van dinsdag 26 augustus 2014 tot en met donderdag 28 augustus 2014 en van dinsdag 2 september 2014 tot en met donderdag 4 september 2014. De vluchten tussen de schietrange en de vliegbasis vinden tot uiterlijk 24:00 uur ‘s nachts plaats.

Informatie en klachten

Militaire oefeningen worden tijdig en zorgvuldig voorbereid. Dit is essentieel voor de oefenende eenheden, maar ook voor de omgeving van de oefenlocaties.

Omwonenden kunnen hinder ondervinden. Eventuele klachten zijn in te dienen via www.defensie.nl/actueel/vliegbewegingen of via het gratis nummer 0800-0226033.

Voor informatie over vliegbewegingen zie www.defensie.nl/actueel/vliegbewegingen of Teletekst pagina 766.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl