Algemeen: 29 augustus 2014 Minister Plasterk opent de Dag van de Democratie in Schagen op 13 september 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Ieder jaar wordt in september 2014 in Nederland de Dag van de Democratie gevierd. Dit biedt gemeenten een mooie gelegenheid om de betrokkenheid bij de lokale democratie te vergroten. Gemeente Schagen doet dit jaar voor de eerste keer mee en pakt groots uit! Minister Plasterk opent deze dag.

Zaterdag 13 september 2014 staat Oudesluis in het teken van de democratie. Ook is die dag de kick off van de Schager Uitdaging.

Zo kunt u een kijkje nemen op de kennismarkt over burgerparticipatie of speeddaten met één van onze politici. Maar u kunt ook uw mening geven over de Grondwet, met de StickerStemWijzer. Naar aanleiding van actuele thema's. In de OBS de Bijenkorf houden kinderen van groep 7/8 van de basisschool een raadsvergadering en hoe leuk is het dan om daar veel publiek bij te hebben.

Al met al een dag om ideeën op te doen en op een ontspannen manier kennis te maken met raads- en commissieleden.

Programma:

U komt toch ook?

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl