Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 29 augustus 2014 Minister Plasterk opent de Dag van de Democratie in Schagen op 13 september 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Ieder jaar wordt in september 2014 in Nederland de Dag van de Democratie gevierd. Dit biedt gemeenten een mooie gelegenheid om de betrokkenheid bij de lokale democratie te vergroten. Gemeente Schagen doet dit jaar voor de eerste keer mee en pakt groots uit! Minister Plasterk opent deze dag.

Zaterdag 13 september 2014 staat Oudesluis in het teken van de democratie. Ook is die dag de kick off van de Schager Uitdaging.

Zo kunt u een kijkje nemen op de kennismarkt over burgerparticipatie of speeddaten met één van onze politici. Maar u kunt ook uw mening geven over de Grondwet, met de StickerStemWijzer. Naar aanleiding van actuele thema's. In de OBS de Bijenkorf houden kinderen van groep 7/8 van de basisschool een raadsvergadering en hoe leuk is het dan om daar veel publiek bij te hebben.

Al met al een dag om ideeën op te doen en op een ontspannen manier kennis te maken met raads- en commissieleden.

Programma:

U komt toch ook?

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl