Algemeen: 29 augustus 2014 Texel wil vordering Landsbanki ook verkopen

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het Rijk (De Nederlandsche Bank) heeft haar vordering op de IJslandse bank Landsbanki van 1,4 miljard verkocht. De totale hoofdsom van deze vordering is hierdoor terug ontvangen. Gemeente Texel gaat samen met de Noord-Holland groep dezelfde procedure volgen. Dit betekent dat de Deutsche Bank gevraagd wordt om de markt te verkennen zodat in september 2014 naar verwachting ook de Texelse vordering van acht miljoen verkocht kan worden.

"Ik hoop dat we voor Texel een vergelijkbare opbrengst als het Rijk kunnen binnenhalen, zodat we dit dossier eindelijk kunnen sluiten" aldus wethouder Financiën, Frank Kingma.

Meer informatie op www.texel.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl