Algemeen: 03 september 2014 VVD Schagen kiest André Groot als nieuwe wethouder

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De VVD Schagen benoemt André Groot als kandidaat wethouder. Op 28 augustus bereikte de fractie hier overeenstemming over. Na zijn benoeming op 30 september 2014 neemt hij het stokje over van partijgenoot Jan Bouwes, die in juli 2014 dit jaar aangaf zijn functie te willen neerleggen. Dhr. Groot neemt de portefeuilles Economische Zaken, Recreatie/toerisme en Financiën in ontvangst.

Sollicitatieprocedure

Om te komen tot een geschikte kandidaat startte de VVD een sollicitatieprocedure. De belastte sollicitatiecommissie nodigde alle VVD-leden uit om te reageren en voorzag de fractie van advies. Deze koos uiteindelijk voor de heer Groot.

André Groot

André Groot was de afgelopen tien jaar actief als raadslid in de gemeente Zijpe en Schagen. Naast zijn politieke carrière is hij zelfstandig makelaar, geeft hij invulling aan diverse nationale en Europese bestuursfuncties en is hij postcommandant bij de brandweer in Schagerbrug.

Tijdelijke vervanging

Wegens de voordracht van de huidige fractievoorzitter als wethouder, neemt vice-voorzitter Jonne van de Beek tijdelijk de taken van de fractievoorzitter over. Dhr. Van de Beek is bereikbaar via telefoonnummer 06-22923305 of per e-mail: .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl