Algemeen: 29 september 2014 Inloopmiddag gemeenteraad Den Helder op 3 oktober 2014

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op vrijdag 3 oktober 2014 organiseert de gemeenteraad een inloopmiddag voor alle inwoners van de gemeente Den Helder. De gemeenteraad wil dan iedereen de gelegenheid geven de gemeenteraad iets mee te geven in de besluitvorming die door de raad nog moet plaatsvinden over de jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en/of voorzieningen vanuit de Participatiewet (werk en inkomen).

De raadsleden vinden het van groot belang dat alle inwoners van Den Helder de gelegenheid krijgen hun mening naar voren te brengen, voordat de gemeenteraad de kaders vaststelt. Vroeg of laat krijgt namelijk iedereen te maken met zorg, rechtstreeks of indirect voor zichzelf, kind, ouder, buur of vriend.

De inloopmiddag vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in de raadzaal van het stadhuis van de gemeente Den Helder. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan binnenlopen. Als u niet in staat bent de inloopmiddag bij te wonen, dan kunt u een reactie opsturen via .

Meer informatie

Achtergrondinformatie over de onderwerpen van deze inloopmiddag is te vinden op gemeenteraad.denhelder.nl bij:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl