Algemeen: 29 september 2014 Geplande millitaire oefening van Koninklijke Marine van 23 t/m 29 oktober 2014 (Den Oever, Westerland, Wieringerwerf)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In de strook Den Oever, Westerland, Wieringerwerf wordt van 23 tot en met 29 oktober 2014 een geplande militaire oefening gehouden. De militairen van de Koninklijke Marine gaan op introductie bivak.

De rekruten zitten één week in dienst en bivakkeren voor de 'Eerste Maritieme Militaire Vorming' een week buiten de kazerne. Op 23 oktober 2014 worden zij met bussen afgezet in de haven van De Haukes en verplaatsen zich te voet en per rubberboot naar de oefenlocatie. Een tentenkamp wordt opgezet op kampeerterrein De Snipperwei van Staatsbosbeheer in het Dijkgatbos.

De oefeningen vinden voornamelijk plaats in het Robbenoordbos en het Dijkgatbos.De oefeningen bestaan uit verplaatsingen te voet over bestaande paden of peddelend met rubberboten in beschikbaar water. De militairen zijn geüniformeerd en uitgerust met bepakking en in bezit van een wapen zonder munitie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl