Algemeen: 29 september 2014 Geplande millitaire oefening van Koninklijke Marine van 23 t/m 29 oktober 2014 (Den Oever, Westerland, Wieringerwerf)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In de strook Den Oever, Westerland, Wieringerwerf wordt van 23 tot en met 29 oktober 2014 een geplande militaire oefening gehouden. De militairen van de Koninklijke Marine gaan op introductie bivak.

De rekruten zitten één week in dienst en bivakkeren voor de 'Eerste Maritieme Militaire Vorming' een week buiten de kazerne. Op 23 oktober 2014 worden zij met bussen afgezet in de haven van De Haukes en verplaatsen zich te voet en per rubberboot naar de oefenlocatie. Een tentenkamp wordt opgezet op kampeerterrein De Snipperwei van Staatsbosbeheer in het Dijkgatbos.

De oefeningen vinden voornamelijk plaats in het Robbenoordbos en het Dijkgatbos.De oefeningen bestaan uit verplaatsingen te voet over bestaande paden of peddelend met rubberboten in beschikbaar water. De militairen zijn geüniformeerd en uitgerust met bepakking en in bezit van een wapen zonder munitie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl