Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 29 september 2014 NIOZ Texel open dag 4 oktober 2014

Op zaterdag 4 oktober 2014 opent het NIOZ op Texel haar deuren voor publiek. Van 10:00 tot 16:00 uur zijn er lezingen door wetenschappers, vertellen medewerkers over meetinstrumenten en onderzoeksapparatuur en zijn er verschillende activiteiten in het gebouw waaraan kan worden deelgenomen. Tijdens de open dag is er ook voor kinderen veel te ontdekken.

Een greep uit de activiteiten tijdens de open dag:

CTD NIOZ Pelagia LR

Meer informatie op de website www.nioz.nl/nieuws-detail/opendag2014

De open dag is gratis toegankelijk. Het NIOZ bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van de TESO veerhaven op de zuidoost punt van Texel. Als u van de TESO veerboot afkomt, slaat u direct scherp rechtsaf en loopt langs de havenkom. Daarna wordt u met borden naar de hoofdingang geleid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl