Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 september 2014 Eten bij de Open Tafel in Tuitjenhorn - aanmelden voor voor vrijdag 3 oktober 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Wonen Plus Welzijn organiseert samen met Woonzorggroep Samen de Open Tafel in Tuitjenhorn. De keuken van Magnushof heeft weer een lekker menu samengesteld. De kosten zijn € 13,00 per persoon.

Een Open Tafel biedt zelfstandig wonende ouderen uit Tuitjenhorn de mogelijkheid om een keer samen met anderen in een leuke sfeer een lekkere en gezonde maaltijd te nuttigen. De Open Tafel biedt u de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of eens gezellig met bekenden te eten. Of misschien heeft u een keer geen zin om te koken.

De vrijwilligers van de Open Tafel heten u op donderdag 9 oktober 2014 om 12.00 uur welkom in de grote zaal van het woon-zorgcomplex Sint Jozefpark en voor u wordt geserveerd:

MENU

U kunt zich telefonisch aanmelden bij Graag Gedaan Tuitjenhorn, tel.

0226-393335, spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 9.00-10.00 uur. Gelieve voor vrijdag 3 oktober 2014 (10 uur) aan te melden. De kosten zijn € 13,00. Betaling geschiedt contant.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl