Algemeen: 01 oktober 2014 Schagen: Wethouder André Groot benoemd

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdagavond 30 september 2014 is de heer A.S. Groot (VVD) benoemd tot wethouder van gemeente Schagen. De benoeming vond plaats tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen.

In dezelfde raadsvergadering heeft VVD-wethouder Jan Bouwes (71) afscheid genomen van de gemeenteraad. Bouwes was anderhalf jaar, vanaf januari 2013, wethouder van de nieuwe gemeente Schagen. Daarvoor was Bouwes zeven jaar wethouder van de voormalige gemeente Schagen.

Vanwege het tussentijds vertrek van wethouder J. Bouwes was een vacature ontstaan in het college. De fractie van de VVD droeg de heer A.S. Groot voor als zijn opvolger.

De nieuwe wethouder André Groot (57) woont in Schagen. Hij is sinds 1980 lid van de VVD en was als inwoner van Schagerbrug in de periode 2002-2007 lid van de gemeenteraad in Zijpe. Na zijn verhuizing naar Schagen werd hij hier raadslid en fractievoorzitter. Groot was, tot zijn wethouderschap, ondernemer en runde een makelaarskantoor in Schagen. Hij is gehuwd en is vader van twee kinderen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl