Algemeen: 02 oktober 2014 Hollands Kroon: Themabijeenkomst water verplaatst naar 5 november 2014

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon is momenteel bezig met het ontwikkelen van een omgevingsvisie onder de noemer 'Toekomst Hollands Kroon'. Voor dit project staan er een aantal themabijeenkomsten gepland.

Iedere avond heeft een eigen thema. Wij merken dat de themabijeenkomst 'water' van 8 oktober 2014 voor veel inwoners niet haalbaar is. Omdat we iedereen de kans willen geven om met ons mee te denken, verplaatsen we deze themabijeenkomst naar 5 november 2014. Wij hopen dat dit een betere optie is en wij u op 5 november 2014 mogen verwelkomen.

Aanmelden

U kunt zich voor 5 november 2014 en de overige avonden aanmelden via: . Voor meer informatie over het project en de themabijeenkomsten kunt u terecht op onze website. Ook de locaties van de bijeenkomsten worden uiterlijk een week van te voren op de website www.hollandskroon.nl/projecten vermeld.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl