Algemeen: 02 oktober 2014 Baggerwerkzaamheden in de kernen Petten, Schagen, Schagerbrug, 't Zand en Burgerbrug (oktober-december 2014)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In de periode van 15 oktober 2014 tot 15 december 2014 voert de firma West Friesland, in opdracht van de gemeente Schagen, baggerwerkzaamheden uit. De werkzaamheden vinden plaats in de kernen Petten, Schagen, Schagerbrug, 't Zand en Burgerbrug.

Er wordt gebruik gemaakt van een schuifboot en een kraan om de bagger te verzamelen en vrachtauto's met een gesloten bak om deze af te voeren. Daar waar de omstandigheden dit toelaten, wordt bagger direct op de kant gelegd.

Mocht u over het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder de heer R. van Beijeren op nummer 06- 103 587 51

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl