Algemeen: 10 oktober 2014 Themabijeenkomsten toekomstvisie gemeente Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een toekomstvisie kunnen en willen wij niet alleen maken. Daarom willen wij u vragen met ons mee te denken. Hiervoor organiseren wij een aantal themagerichte bijeenkomsten. Tijdens deze themabijeenkomsten willen we u informeren en natuurlijk het gesprek met elkaar aangaan.

Voor data en tijden kunt u onderstaande tabel bekijken. Alle bijeenkomsten zullen in het gemeentehuis MFA de Ontmoeting zijn. Het adres is: de Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Themabijeenkomst:

Datum en tijd:

Leven 01-10-'14 om 18:45 uur inloop
Toerisme en recreatie 15-10-'14 om 18:45 uur inloop
Groen 22-10-'14 om 18:45 uur inloop
Ondernemen 29-10-'14 om 18:45 uur inloop
Water 05-11-'14 om 18:45 uur inloop

De thema's zijn tijdens de bijeenkomsten leidend. Wij zijn ons ervan bewust meerdere thema's voor u van belang kunnen zijn. U kunt dus ook meerdere bijeenkomsten bijwonen. Opgeven kan via toekomst@hollandskroon.nl Wij hopen dat u met ons mee wilt denken en dat wij elkaar snel treffen tijdens één van deze avonden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl