Algemeen: 10 oktober 2014 Themabijeenkomsten toekomstvisie gemeente Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een toekomstvisie kunnen en willen wij niet alleen maken. Daarom willen wij u vragen met ons mee te denken. Hiervoor organiseren wij een aantal themagerichte bijeenkomsten. Tijdens deze themabijeenkomsten willen we u informeren en natuurlijk het gesprek met elkaar aangaan.

Voor data en tijden kunt u onderstaande tabel bekijken. Alle bijeenkomsten zullen in het gemeentehuis MFA de Ontmoeting zijn. Het adres is: de Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Themabijeenkomst:

Datum en tijd:

Leven 01-10-'14 om 18:45 uur inloop
Toerisme en recreatie 15-10-'14 om 18:45 uur inloop
Groen 22-10-'14 om 18:45 uur inloop
Ondernemen 29-10-'14 om 18:45 uur inloop
Water 05-11-'14 om 18:45 uur inloop

De thema's zijn tijdens de bijeenkomsten leidend. Wij zijn ons ervan bewust meerdere thema's voor u van belang kunnen zijn. U kunt dus ook meerdere bijeenkomsten bijwonen. Opgeven kan via toekomst@hollandskroon.nl Wij hopen dat u met ons mee wilt denken en dat wij elkaar snel treffen tijdens één van deze avonden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl