Algemeen: 17 oktober 2014 Kieskompas maakt een online stemhulp voor de waterschapsverkiezingen op 18 maart 2015

HHNK logoBron: HHNK - Oriënteren op politiek landschap in eigen waterschap - 18 maart 2015 gaat Nederland naar de stembus om de besturen van de waterschappen te kiezen. Om u te helpen met het maken van een gefundeerde keuze voor deze verkiezingen maakt Kieskompas in opdracht van de Unie van Waterschappen 22 online stemhulpen. Kieskompas helpt u zich te oriënteren op het politieke landschap in Hollands Noorderkwartier. In samenwerking met alle politieke partijen achterhaalt Kieskompas de belangrijkste onderwerpen.

Invloed op goed waterbeheer

Onbewust is het werk van de waterschappen heel dichtbij. Niet alleen houden we Nederland droog bij overstromingen of zware regenval, maar we zorgen ook voor schoon en voldoende water. Daarin zijn belangrijke keuzes te maken, waar de meningen over verschillen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk kiezers op 18 maart 2015 hun stem uitbrengen. Kieskompas biedt u de mogelijkheid de juiste partij bij uw eigen politieke voorkeuren te vinden. Het Kieskompas voor de waterschappen is in de loop van februari 2015 online te gebruiken.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl