Algemeen: 20 oktober 2014 Hollands Kroon: Uitnodiging themabijeenkomst 22 oktober 2014 - Thema groen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon ontwikkelt een toekomstvisie als richtlijn voor het beleid van de komende jaren. De denkbeelden en verwachtingen van de inwoners en ondernemers zijn voor een breed gedragen visie van groot belang.

Om dit te realiseren organiseren wij een aantal themagerichte bijeenkomsten.

Hiermee hopen wij zoveel mogelijk meningen, suggesties en ideeën van jong en oud los te krijgen. De visie voor het thema groen, inclusief de agrarische sector, milieu, bodem en lucht, is op 22 oktober 2014 het onderwerp van gesprek in het gemeentehuis van Anna Paulowna, de Verwachting 1. De start is om 19.00 uur.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via

Geen tijd, maar wel meedenken?

Heeft u 22 oktober 2014 al andere plannen, maar wilt u wel graag meedenken? Laat ons uw ideeën weten via of tijdens één van onze andere themabijeenkomsten.

Data overige bijeenkomsten:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl