Algemeen: 30 oktober 2014 Drukke open dag werkterrein Kust op Kracht

HHNK logoBron: HHNK - Dat is een van de enthousiaste kreten die we van de 2.500 bezoekers hoorden. De Zonnetrein heeft van begin tot eind volgezeten, bijna 700 mensen namen dit treintje van "Zand tegen Zee" naar het opengestelde werkterrein. Er waren 1.250 toegangskaartjes gedrukt, al na drie uur was duidelijk dat we het hiermee niet zouden redden, dus hebben we mensen zonder kaartje ook toegelaten. Er was file op de dijk, zeker toen er naast het wandelpad zand vanaf het zand opgespoten werd en de zeehondjes heerlijk lagen te rusten op een nieuw stuk strand.

In "Zand tegen Zee" waren kinderen druk met tekeningen maken, werd een historisch boek over het land achter de Hondsbossche gepresenteerd en onze 25.000ste bezoeker in het zonnetje gezet. Al met al een zeer geslaagde open dag! Voor herhaling vatbaar.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl