Algemeen: 04 november 2014 Kinderen ontbijten met burgemeester Nawijn in raadzaal

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Burgemeester Nawijn heeft 25 kinderen van basisschool De Meerpaal uit Anna Paulowna uitgenodigd om tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt samen een broodje te eten op het gemeentehuis. Ook wethouder Westerkamp schuift aan bij het ontbijt. Zo geven ze samen het goede voorbeeld, omdat je lichaam echt een ontbijtje nodig heeft om de dag met energie te beginnen.

In de week van Het Nationaal Schoolontbijt gaan ruim 500.000 kinderen op zoín 2.500 basisscholen samen aan de ontbijttafel. In de raadzaal van het gemeentehuis van Hollands Kroon wordt op 4 november 2014 gezamenlijk ontbeten, net als in zoín 225 andere Nederlandse gemeenten. De kinderen en de burgemeester eten samen een broodje en maken kennis met elkaar. Het ontbijt wordt gesponsord door diverse partners van Het Nationaal Schoolontbijt - www.schoolontbijt.nl, maar burgemeester Nawijn betaalt hier symbolisch voor, door een donatie te doen aan Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish is dit jaar gekozen als het goede doel van het schoolontbijt.

Het ontbijt was op dinsdagmorgen 4 november 2014 in de raadszaal in De Ontmoeting.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl