Algemeen: 06 november 2014 Stadhuis Den Helder weer open voor publiek

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het stadhuis Den Helder is weer volledig opengesteld voor het publiek. De entree van het stadhuis bevindt zich tijdelijk aan de achterkant van het stadhuis, dat grenst aan het grote parkeerterrein. De entree voor bezoekers wordt via bordjes aangeduid en is duidelijk herkenbaar aan een blauwe tent die de ingang markeert.

Op dit moment wordt hard gewerkt om de ingang zo toegankelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld met houten vlonders over graszoden.

Deze tijdelijke oplossing heeft te maken met het asbestonderzoek van 4 november 2014.

Daarbij is in een deel van de begane grond, ook daar waar de receptiebalie (het Klant Contact Centrum) is ingericht, verdacht materiaal aangetroffen. Nader laboratoriumonderzoek moet uitwijzen of het om asbest gaat en als dat het geval is, welke type het betreft. Tot die tijd blijft deze ruimte uit voorzorg afgesloten.

Het Klantcontactcentrum is weer volledig bereikbaar op de gebruikelijke openingstijden (zie www.denhelder.nl). Dat geldt dus ook voor de koopavond op donderdag 6 november 2014.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl