Algemeen: 06 november 2014 College Hollands Kroon stelt gemeentelijke molens beschikbaar voor leerling molenaars

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van Hollands Kroon heeft besloten om twee molens beschikbaar te stellen als instructie- en examenmolen. Het gaat hierbij om de molens 'De Hoop' in Wieringerwaard en Oude Niedorp.

Het beschikbaar stellen van de molens past goed in de visie van het college. Frits Westerkamp, wethouder Onderwijs: "In Hollands Kroon bieden we ruimte voor ontwikkeling, waar dit een mooi concreet voorbeeld van is. Want door dit besluit kunnen leerling molenaars, onder leiding van een gediplomeerde molenaar, het vak van molenaar leren."

Vraaggericht

Het college stelt de molens beschikbaar naar aanleiding van een vraag uit ons gebied. De drie leerling molenaars, die graag in Hollands Kroon willen blijven, komen namelijk allemaal uit Oude Niedorp.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl