Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 10 november 2014 Hollands Kroon kiest kostenbewust bij openstelling kantoren

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeente Hollands Kroon heeft besloten om de openingstijden van haar kantoren aan te passen. Alle medewerkers kunnen nu alleen op werkdagen nog tussen 07:00 – 19:00 uur terecht in één van de gemeentelijke locaties in Anna Paulowna.

Kostenbesparing en ontwikkeling van deze tijd

Het later openen en eerder sluiten van deze locaties levert een kostenbesparing van ongeveer €18.000,- op. De beperking van de openingstijden is deze week (1 november 2014) ingegaan. Naast dat het een mooie kostenbesparing is, ziet de directie van Hollands Kroon het ook als een ontwikkeling die past bij deze tijd.

Steeds meer mensen werken plaats- en tijdonafhankelijk, waardoor er steeds minder gebruik wordt gemaakt van één vaste locatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl