Algemeen: 10 november 2014 Hollands Kroon, Schagen en Texel tekenen contract met zorgaanbieders

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op vrijdag 31 oktober 2014 zijn door de drie gemeenten de contracten met de zorgaanbieders op het gebied van Jeugdhulp en Wmo voor 2015 getekend. De hulpverlening op het gebied van Jeugdzorg en Wmo is hiermee voor alle cliënten in 2015 gegarandeerd. Ook wordt hiermee voldaan aan de eis van het Rijk om deze contracten voor 1 november 2014 rond te hebben.

Samenwerkende gemeenten

Om schaalvoordelen te realiseren, kopen de drie gemeenten gezamenlijke zorg in bij de zorgaanbieders. De afgelopen maanden zijn de gemeenten intensief met zorgaanbieders in gesprek geweest om vandaag tot ondertekening te komen. De gemeenten willen daarbij alle instellingen bedanken voor de constructieve houding. Door de ondertekening van de contracten borgen de drie gemeenten de zorgcontinuïteit.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl