Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 november 2014 Den Helder: Succesvolle omwisseling rolemmers voor papier en karton

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Afgelopen 2 weken zijn in opdracht van HVC bijna 8000 rolemmers voor papier en karton omgewisseld. Het ging hierbij om de rolemmers met blauwe deksel die dit voorjaar waren verstrekt.

Nog ongeveer 10% van de oude rolemmers staat nog bij bewoners in plaats van bij HVC. De huishoudens die nog een rolemmer in hun bezit hebben, worden later deze maand door HVC benaderd om de rolemmer alsnog in te leveren.

Reden van de omwisseling was het niet voldoen aan de gewenste kwaliteit. Soms werden rolemmers 'stukgeknepen' door de armen van de zijbeladers. De nieuwe rolemmers zijn verstevigd op de plek waar de arm van de zijlader de container oppakt en voldoen hiermee aan de gewenste kwaliteit.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl