Algemeen: 28 november 2014 Texel: Dorpenronde op 1 december 2014 in Den Hoorn

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 1 december 2014 bezoeken burgemeester en wethouders Den Hoorn. Het college van burgemeester en wethouders en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen.

Jaarlijks bezoekt het college van B&W alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen.

Het verslag van vorig jaar en de actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie komen aan de orde waarna de gebruikelijke rondvraag plaatsvindt. In Den Hoorn staan o.a. het nieuwe bestemmingsplan en het gebruik van de Jan Drijverschool op de agenda. Wethouder Huisman geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg.

De bijeenkomst is maandag 1 december 2014 in de Waldhoorn en begint om 20.00 uur.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl