Algemeen: 28 november 2014 Texel: Dorpenronde op 1 december 2014 in Den Hoorn

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 1 december 2014 bezoeken burgemeester en wethouders Den Hoorn. Het college van burgemeester en wethouders en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen.

Jaarlijks bezoekt het college van B&W alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen.

Het verslag van vorig jaar en de actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie komen aan de orde waarna de gebruikelijke rondvraag plaatsvindt. In Den Hoorn staan o.a. het nieuwe bestemmingsplan en het gebruik van de Jan Drijverschool op de agenda. Wethouder Huisman geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg.

De bijeenkomst is maandag 1 december 2014 in de Waldhoorn en begint om 20.00 uur.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl