Algemeen: 28 november 2014 Start verkoop Texelvignet 2015 vanaf maandag 1 december 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het Texelvignet 2015 is vanaf maandag 1 december 2014 te koop bij de Publieksbalie en in de webwinkel van de gemeente Texel. De wederverkopers zijn per brief geïnformeerd over het afhalen van de Texelvignetten voor aankomend jaar.

Op het Texelvignet 2015 prijkt dit jaar het logo van 600 jaar stad. Op 26 maart 2015 is het namelijk 600 jaar geleden dat graaf Willem VI van Holland aan ít lant van Texselí stadsrecht verleende. Het Texelvignet 2015 is in twee kleuren beschikbaar, een blauwe voor inwoners en een rode voor toeristen. Net als in 2014 blijft de prijs van het vignet Ä 15,-. Ook de geldigheidsduur blijft gelijk, deze loopt van 1 december 2014 tot en met 31 januari 2016 . In 2015 kan ook nog een los kaartje gekocht worden, de uurtarieven en de parkeertijd blijven ongewijzigd.

Texelvignet voor inwoners Texelvignet voor toeristen

Het vignet is weer een sticker die op de voorruit geplakt moet worden. Voor het aanbrengen door middel van plakband, hoesjes e.d. riskeert men een boete. Alle promotiemiddelen zoals het bord bij de boot, de stickers op de parkeerborden etc. worden de komende tijd vervangen.

Verkooppunten

Naast afname aan de Publieksbalie kan het Texelvignet ook online besteld worden.

Gasten van ons eiland kunnen hun rode Texelvignet ook aanschaffen via de VVV Texel en de verschillende verkooppunten die ook vermeld staan op www.texel.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl