Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 28 november 2014 Meedenkbijeenkomst hinder schutsluis Stevin Den Oever Vrijdag op 12 december 2014

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst over hinder die kan ontstaan als gevolg van werkzaamheden aan de schutsluis Stevin in Den Oever. Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 12 december 2014 van 19.00 tot 21.00 uur in de omgeving van Den Oever.

De Afsluitdijk gaat versterkt worden. Onderdeel daarvan is dat een hoogwaterkering vóór de bestaande sluis in de voorhaven zal worden gebouwd.

Rijkswaterstaat bereidt daarvoor een besluit voor. Ook wordt de procedure voor het selecteren van een aannemer die het werk gaat uitvoeren voorbereid.

De werkzaamheden aan de Afsluitdijk vinden naar verwachting plaats tussen 2017 en 2021. Deze werkzaamheden zullen leiden tot hinder voor het scheepvaartverkeer. Een volledige stremming van maximaal 7 maanden van de sluis bij Den Oever is waarschijnlijk onvermijdelijk. De uiteindelijke bouwplanning is afhankelijk van de nog te selecteren aannemer.

Rijkswaterstaat streeft naar zo min mogelijk hinder. Wij willen daarom graag met u in gesprek over wat de stremming voor u betekent en wat Rijkswaterstaat mogelijkerwijs kan doen om de hinder en de gevolgen hiervan zo veel als mogelijk te verzachten en te beperken.

Daarom nodigen wij u graag uit voor deze bijeenkomst. Rijkswaterstaat zal onder andere inzicht geven in de uit te voeren werkzaamheden, de verwachte planning van de werkzaamheden en mogelijkheden om de hinder te beperken.

De uitnodiging met daarin het programma en de precieze locatie ontvangt u uiterlijk maandag 1 december 2014.

Aanmelden Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u zich dan uiterlijk maandag 8 december 2014 aan via het mailadres met vermelding van uw naam en organisatie.

Wij hopen u te zien op 12 december 2014.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl