Algemeen: 01 december 2014 Tijdelijke strandopgang Camperduin

De opspuitwerkzaamheden voor de kustversterking aan de zijde van Camperduin zijn afgerond. Toch zijn we nog niet klaar. Van het duin voor paviljoen Struin moet nog wat zand worden afgegraven en dit zand wordt gebruikt om de aansluiting met het bestaande duin naast Struin te maken. Om dat te kunnen doen moeten we sommige paden voor het publiek begin december 2014 tijdelijk afsluiten.

Op dit moment is het strand richting Hargen toegankelijk via het pad achter Paviljoen Struin. We gaan dit pad later deze week (eind november) tijdelijk afsluiten. Om bezoekers toch de gelegenheid te geven om op het strand te lopen wordt een deel van het nieuwe strand opengesteld. Vanaf dit nieuwe strand kunt u zoals u gewend bent gewoon richting Hargen aan Zee lopen.

U kunt het nieuwe strand via de opgang ter hoogte van Hoeve Camperduin over de kruin van de dijk bereiken. Vandaaruit loopt u richting Hargen aan Zee, buitenom de Lagune. De Lagune is afgezet met paaltjes en ijzerdraad, let op, ga niet voorbij deze afzetting!

De komende maanden gaan we verder met het vormgeven van het duin en de Lagune.

De contouren zijn nu al zichtbaar. Als het weer en het werk meezit, verwachten we binnenkort de nieuwe strandopgangen voor strandpaviljoen Struin echt open te kunnen stellen. Natuurlijk kunt u een bericht hierover op deze site lezen!

Bron: Van Oord & Boskalis, Kust op Kracht)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl