Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 02 december 2014 Dijkgraaf Luc Kohsiek herbenoemd

HHNK logoBron: HHNK - Koning Willem-Alexander heeft dijkgraaf Luc Kohsiek op 23 september 2014 herbenoemd. Vandaag werd hij beëdigd door de Commissaris van de Koning, de heer Remkes. De dijkgraaf begint zijn tweede ambtstermijn van zes jaar op 1 januari 2015.

In mei 2014 van dit jaar heeft het College van Hoofdingelanden (CHI), het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, unaniem besloten de heer Kohsiek aan te bevelen voor herbenoeming voor een tweede ambtstermijn van zes jaar. De dijkgraaf heeft het vertrouwen van het voltallige bestuur. Hij wordt gewaardeerd om zijn kennis, betrokkenheid en uitgebreide netwerk. Kohsiek is sinds 2009 dijkgraaf bij het hoogheemraadschap.

Waterbewust

Kohsiek: "Ik voel mij gesteund door het voltallig bestuur van HHNK. Water is van ons allemaal. Iedere inwoner heeft ermee te maken. Of het nu waterveiligheid of een zorg om voldoende schoon en zoet water betreft. Mijn doel voor de komende periode is om alle Noord-Hollanders meer waterbewust te maken."

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl