Algemeen: 04 december 2014 Gemeente Texel - Dorpenronde op 8 december 2014 in De Waal

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 8 december 2014 bezoeken de burgemeester en wethouders De Waal. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorps specifieke onderwerpen. Jaarlijks bezoekt het college alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen. De bijeenkomst is in dorpshuis de Wielewaal en begint om 20.00 uur.

Onderwerpen die op de agenda staan zijn het verslag van vorig jaar, actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie en de gebruikelijke rondvraag. In De Waal staan onder andere verkeerszaken, herinrichting entree Hogereind in combinatie met plaatsen kunstwerk en onderhoud van bloemperken door bewoners op de agenda.

Wethouder H. Huisman - Peelen geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg.

De volgende dorpenrondes zijn gepland in 2015:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl