Algemeen: 09 december 2014 Cursus GGD Hollands Noorden Zwanger, gezond en fit in 2015 ook in Middenmeer

GGD Hollands Noorden organiseert namens de Centra voor Jeugd en Gezin de cursus Zwanger, gezond en fit. Over de regio verspreid zijn er diverse locaties waar de cursus plaatsvindt. Nieuw in de lijst van locaties is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Middenmeer! Vanaf januari 2015 starten hier cursussen. Zwangeren kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de cursus in Middenmeer.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk fit te blijven. En gezond! Bovendien is het fijn te weten wat je straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus ‘Zwanger, gezond en fit!’ besteedt aandacht aan deze onderwerpen. Het oefenen van conditie en belangrijke spieren rondom het bekken neemt een belangrijke plaats in tijdens de cursus. Tips over houding, ontspanning, toiletgedrag; informatie voor het dagelijks leven, die meteen al een winst opleveren.

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten die in de avonduren plaatsvinden. Bij één van de lessen is ook de partner welkom. Vanaf ongeveer 25 weken zwangerschap kan gestart worden met de cursus.

Data, tijdstip, locatie en kosten

Data: 5, 12, 19, 26 januari, 2, 9 en 16 februari 2015
Tijdstip: 19.30-20.45 uur
Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin, Poststraat 16, 1775 AW Middenmeer
Kosten: € 60,- per deelnemer

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen Hier vindt men ook meer informatie over de verschillende cursussen en bijeenkomsten. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via of 088-0100557 (ma t/m do van 8.00-15.00 uur). (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl