Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 december 2014 Consultatiebureau verhuist per 1 februari 2014 naar gemeentehuis Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Vanaf 1 februari 2015 is de jeugdgezondheidszorg van GGD Hollands Noorden, waaronder het consultatiebureau, gehuisvest in het gemeentehuis. Het huurcontract voor de Schoonoordsingel liep af en de GGD en de gemeente hebben in overleg gezocht naar een nieuwe locatie. Het gemeentehuis bleek voor het consultatiebureau qua ligging en voorzieningen zeer geschikt. Het consultatiebureau zal, net als momenteel, op de dinsdag, donderdag en vrijdag geopend zijn. Door dit medegebruik wordt de capaciteit van het gemeentehuis (maatschappelijk vastgoed) optimaal benut.

Het bureau gaat gebruik maken van voormalige vergaderruimten op de begane grond.

Deze kamers worden de komende maand geschikt gemaakt voor het gebruik van het consultatiebureau. Ter vervanging van deze vergaderruimten zijn drie leegstaande ruimten op de 2e verdieping ingericht als vergaderruimte.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl