Algemeen: 18 december 2014 Nieuwjaarsreceptie Gemeente Den Helder op maandag 5 januari 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Burgemeester en wethouders van Den Helder en de directies van Zeestad, Port of Den Helder, Willemsoord en Den Helder Airport nodigen u van harte uit voor de gezamenlijke, openbare nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 5 januari 2015. De receptie vindt plaats in de brandweerkazerne, Bastiondreef 4 in Den Helder.

Programma

Komt u met de auto? Dan kunt u gebruik maken van de parkeerplaats gelegen aan de Drs. F. Bijlweg, in de bocht bij Lyceum aan Zee. De nieuwjaarsreceptie is via de achteringang van de brandweerkazerne bereikbaar. Dit wordt duidelijk aangegeven door verkeersregelaars.Als u te voet of per fiets komt, kunt u gebruik maken van de hoofdingang aan de Bastiondreef en de achteringang aan de Drs. F. Bijlweg.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl