Algemeen: 23 december 2014 Binnenkort: Vernieuwde website HHNK

HHNK logoBron: HHNK - Begin januari 2014 heeft het hoogheemraadschap een vernieuwde website HHNK.nl. Niet alleen het uiterlijk veranderd. Vooral de toegankelijkheid van de website passen we aan de wensen van deze tijd aan.

Zoveel mogelijk diensten en producten waaronder vergunningen & handhaving, schouw, belastingen en het klantencontact (KCC) nemen we op in een Digitaal Loket. Zo kunnen wij gepersonaliseerde informatie en diensten beschikbaar stellen. Alles stemmen we af op de behoefte en lopende zaken van u als burger of ondernemer. Wij hopen u met onze vernieuwde website HHNK.nl nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl