Algemeen: 29 december 2014 Gemeente Den Helder: Kerstbomenactie 'Sleep je groen' zaterdag 10 januari 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Sleep je ook mee tijdens de kerstbomenactie? Dit jaar is zaterdag 10 januari 2015 de inzameldag van 'Sleep je groen'. Help jij mee om hier weer een groot succes van te maken? HVC komt met inzamelvoertuig, lootjes en muntjes bij jou in de wijk. Voor iedere boom die je inlevert, ontvang je twintig cent en een lootje. De twintig cent kan gelijk in je portemonnee en met het lootje maak je kans op prachtige prijzen. Zo levert het slepen van bomen niet alleen de sleper maar ook het milieu voordeel op!

De winnende lotnummers worden bekend gemaakt op de stadsnieuwspagina van zondag 18 januari 2015 in Den Helder op Zondag, op www.denhelder.nl en op facebook. De officiële prijsuitreiking is woensdag 28 januari 2015 om 13.30 uur in de kantine van het stadhuis.

Je vindt ons zaterdag 10 januari 2015 op de volgende plekken:

De Schooten

Stad Binnen de Linie Oost

Stad Binnen de Linie West

Nieuw Den Helder / Huisduinen

Julianadorp

HVC zorgt ervoor dat de ingezamelde bomen op een verantwoorde manier worden omgezet naar biogas. Veel succes met inzamelen en graag tot 10 januari 2015!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl