Algemeen: 12 januari 2015 Texel: Dorpenronde op 12 januari 2015 in Oudeschild

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 12 januari 2015 bezoeken burgemeester en wethouders Oudeschild tijdens de jaarlijkse dorpenronde. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Bruinvisschool. Iedereen is van harte welkom.

Jaarlijks bezoekt het college alle dorpen en gaat met de dorpscommissies in gesprek over dorpsspecifieke punten. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen. Onderwerpen die op de agenda staan zijn het verslag van vorig jaar, actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie en de gebruikelijke rondvraag. In Oudeschild staan o.a. verkeerszaken en de plannen voor de haven op de agenda.

Wethouder Huisman geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg.

Medewerkers van het Hoogheemraadschap Hollands Kroon geven een presentatie over de plannen voor de dijkversterking.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl