Algemeen: 12 januari 2015 Texel: Dorpenronde op 15 januari 2015 in De Cocksdorp

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Donderdag 15 januari 2015 bezoeken burgemeester en wethouders De Cocksdorp tijdens de jaarlijkse dorpenronde. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is in het Eierlandse Huis. Iedereen is van harte welkom.

Onderwerpen die op de agenda staan zijn het verslag van vorig jaar, actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie en de gebruikelijke rondvraag. In De Cocksdorp staan o.a. verkeerszaken, aanleg fietspad langs het Eierlands kanaal en onderhoud parkeerterreinen op de agenda.

Wethouder Huisman geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl