Algemeen: 20 januari 2015 Provincie Noord-Holland stemt in met begroting Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De provincie Noord-Holland vindt, net als afgelopen jaar, de begroting van de gemeente Schagen in orde. De gemeente heeft te horen gekregen dat de gemeente onder zogeheten repressief toezicht staat. Dat betekent dat de provincie tevreden is over de begroting en geen aanleiding heeft om uitgaven die de gemeente doet vooraf te controleren.

Wethouder André Groot hierover: "Het doet mij goed dat de provincie onze begroting als goed heeft beoordeeld. Het is een bevestiging dat wij als gemeente financieel op de goede weg zijn."

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl