Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 27 januari 2015 Hollands Kroon: Anne-Marleen Dijkhuis winnaar publieksprijs 'Jonge ambtenaar van het jaar'

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Anne-Marleen Dijkhuis, een medewerker van de gemeente Hollands Kroon, heeft bij de verkiezing 'Jonge ambtenaar van het jaar' de publieksprijs in de wacht gesleept.

Hiermee heeft zij een opleiding naar keuze gewonnen bij Nyenrode. Anne-Marleen denkt dat wanneer verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt en collega's worden gemotiveerd om te doen wat zij leuk vinden, er meer energie in de organisatie ontstaat. Dit leidt tot hogere kwaliteit en snellere resultaten. De gemeente Hollands Kroon is trots op Anne-Marleen en blij met deze 'kroon' op haar werk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl