Algemeen: 27 januari 2015 Gemeente Schagen gaat naar de inwoners toe - donderdag 29 januari 2015: Groeneweg (Valkkoog) en Groeneveld

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Als gemeente willen we graag met inwoners in gesprek over de openbare ruimte in hun buurt of dorp. De bewoners zelf, weten namelijk als geen ander wat er verbeterd kan worden of hoe iets mogelijk anders kan. Daarom komen wij naar hen toe tijdens de zogenoemde veldbezoeken. Tijdens de veldbezoeken maken we een wandeling door de buurt of het dorp. Met de hulp van onze inwoners kunnen we dan werken aan een fijnere buurt.

Op donderdag 29 januari 2015 naar de wijk Groeneweg en Valkkoog en Groeneveld

De eerstkomende veldbezoeken zijn op 29 januari 2015 in de wijk Groeneweg in Schagen, in Valkkoog en Groeneveld. Inwoners van deze wijk en kernen zijn welkom die middag met medewerkers van de gemeente door de wijk heen te lopen en hun aandachtspunten over de openbare ruimte met hen te delen. Het veldbezoek in de Groeneweg start om 13.15 uur op de parkeerplaats aan de Wilgenlaan. Het veldbezoek in Valkkoog en Groenveld start om 15.15 uur bij het kerkje in Valkkoog.

Veldbezoeken in de andere wijken en dorpen

Meer informatie en de complete planning van alle veldbezoeken vindt u op de speciale pagina www.schagen.nl/inwoner/veldbezoeken_43275/

Uiteraard bent u van harte welkom om tijdens de wandelingen mee te lopen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl