Algemeen: 27 januari 2015 Mantelzorgcompliment afgeschaft in 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Per 1 januari 2015 is het mantelzorgcompliment vanuit de Rijksoverheid afgeschaft. Na 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor het mantelzorgcompliment. Net als de zorg die gemeenten op hun eigen wijze kunnen gaan inzetten, zo mogen gemeenten ook zelf bepalen wat er met het geld van het mantelzorgcompliment gaat gebeuren.

Hoe deze mantelzorgwaardering er voor Schagense mantelzorgers uit gaat zien, is nog niet bekend. De gemeente Schagen bekijkt samen met het Mantelzorgcentrum, het Mantelzorgpanel, de Wmo adviesraad Schagen en het Regionaal Platform Mantelzorg hoe ze die waardering kan vormgeven. Zodra de gemeente Schagen heeft besloten hoe zij haar mantelzorgers gaat ondersteunen, wordt hiervan mededeling gedaan.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl