Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 28 januari 2015 Gezonde Schoolkantine, inspiratiesessie op 10 maart 2015 in Bergen

Het Voedingscentrum, GGD Hollands Noorden en de JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen organiseren een inspiratiesessie Gezonde Schoolkantine. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 maart 2015 van 14.30 uur tot 17.00 uur op het PCC Bergen, Loudelsweg 14a te Bergen.

Doel

Het doel van de inspiratiesessie is om voortgezet (speciaal) onderwijs en MBO-scholen te informeren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met het realiseren van een gezonde schoolkantine.

Iedereen die betrokken is bij de schoolkantine is hierbij van harte welkom: directie, managers facilitair, locatiebeheerders, onderwijsmanagers, docenten, leerlingen, ouders/opvoeders en natuurlijk kantinemedewerker(s). En het maakt niet uit of scholen al een eind op weg zijn met een gezonde schoolkantine of dat scholen misschien net de eerste stap hebben gezet of van plan zijn die binnenkort te gaan zetten. (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl