Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 03 februari 2015 Politieke top in Schagen op donderdag 5 maart 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Slot Schagen is donderdag 5 maart 2015 (20 uur) het decor voor een topdebat. Vijf lijsttrekkers bij de verkiezing voor de Provinciale Staten treden dan tijdens een Ridderzaaldebat tegen elkaar in het strijdperk.

Callantsoger Tjeerd Talsma (PvdA), Remie Alberts (SP), Jaap Bond (CDA), Joke Geldhof (D66) en Elisabeth Post (VVD) gaan daarbij met name in op themaís die in de Noordkop spelen. Zij vertegenwoordigen ook de vijf politieke partijen, die én in de Schager raad zitten, én meedoen aan de verkiezingen, die woensdag 18 maart plaatsvinden. Op dezelfde dag zijn ook de waterschapsverkiezingen.

Het Ridderzaaldebat is gratis toegankelijk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl