Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 04 februari 2015 JGZ GGD Julianadorp vanaf 2 maart 2015 op een nieuw adres

Vanaf 2 maart 2015 is de Jeugdgezondheidszorg van GGD Hollands Noorden, waaronder het consultatiebureau, gehuisvest aan Middelzand 3503/3504. Vanaf die datum is de locatie aan de Landbouwstraat niet meer in gebruik door de GGD.

Geschikte locatie

Voor de GGD en de Jeugdgezondheidszorg (het consultatiebureau en de jeugdgezondheidszorg 4-19 ) in het algemeen is de locatie Middelzand 3503/3504 qua ligging en voorzieningen zeer geschikt. In afstemming met Woning Stichting Den Helder is gekeken naar een zowel financieel als functioneel passender plek: een wijkservicepunt.

Inloopspreekuur 3 maart 2015 vervalt door verhuizing

Door de verhuizing vindt er op 3 maart 2015 geen inloopspreekuur plaats.

Ouders/opvoeders zijn welkom op het eerstvolgende inloopspreekuur van 10 maart 2015.

Algemene informatie Jeugdgezondheidszorg

Iedere ouder/opvoeder kan gebruik maken van het aanbod van de Jeugdgezondheidszorg. De Jeugdgezondheidszorg is dé vraagbaak voor (aanstaande) ouders/opvoeders en jongeren. Voor meer informatie over de diensten van de GGD kan men terecht op: www.ggdhn.nl (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl