Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 17 februari 2015 Schagen: Huis-aan-huis textielinzameling 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De onderstaande goede doeleninstellingen hebben toestemming gekregen voor een huis-aan-huis textielinzamelactie in 2015 binnen de gemeente Schagen.

Bovengenoemde organisaties gooien kort voorafgaand aan hun textielinzamelingsactie een plastic inzamelingszak bij u in de brievenbus. Op deze inzamelingszak staat aangegeven welke goederen zij wensen in te zamelen en op welke dag u de inzamelingszak moet aanbieden. De opbrengst van de inzamelingsactie komt ten goede aan de instelling.

(ondergrondse) Textielcontainers

Naast de huis-aan-huis inzamelactie kunt u uw textiel ook altijd inleveren bij de diverse (ondergrondse) textielcontainers bij u in de wijk of bij het winkelcentrum. De opbrengst van deze textiel wordt door de HVC verhandeld en verwerkt tot nieuwe grondstof. Dit heeft een gunstig effect op de hoogte van de afvalstoffenheffing en op de milieudoelstellingen op het gebied van materiaalhergebruik.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl