Algemeen: 17 februari 2015 Schagen: Huis-aan-huis textielinzameling 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De onderstaande goede doeleninstellingen hebben toestemming gekregen voor een huis-aan-huis textielinzamelactie in 2015 binnen de gemeente Schagen.

Bovengenoemde organisaties gooien kort voorafgaand aan hun textielinzamelingsactie een plastic inzamelingszak bij u in de brievenbus. Op deze inzamelingszak staat aangegeven welke goederen zij wensen in te zamelen en op welke dag u de inzamelingszak moet aanbieden. De opbrengst van de inzamelingsactie komt ten goede aan de instelling.

(ondergrondse) Textielcontainers

Naast de huis-aan-huis inzamelactie kunt u uw textiel ook altijd inleveren bij de diverse (ondergrondse) textielcontainers bij u in de wijk of bij het winkelcentrum. De opbrengst van deze textiel wordt door de HVC verhandeld en verwerkt tot nieuwe grondstof. Dit heeft een gunstig effect op de hoogte van de afvalstoffenheffing en op de milieudoelstellingen op het gebied van materiaalhergebruik.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl