Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 06 maart 2015 Den Helder: Informatiemarkten over veranderingen in de zorg op 14, 21 en 18 maart 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - U heeft vragen over de veranderingen in de zorg, weet niet goed waar u terecht kunt en zou daar meer informatie over willen hebben? Dat kan binnenkort bij u in de buurt.

De gemeente organiseert samen met een landelijk campagneteam van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) drie kleine zorginformatiemarkten (locaties: Centrum, De Schooten en Julianadorp). Op deze marktjes wordt u wegwijs gemaakt in de veranderingen in de zorg. Ook kunt u er praten met medewerkers van de gemeente over hoe de zorg in onze stad is geregeld.

Zaterdag 21 maart 2015 zal in het centrum van de stad een aantal grote zorgorganisaties aansluiten bij de zorginformatiemarkt. De exacte locatie van deze markt maken we binnenkort bekend.

Informatiemarkten

Lokatie Datum en tijd
Winkelcentrum De Riepel zaterdag 14 maart 2015, van 10.00 tot 16.00 uur
Centrum, op de weekmarkt zaterdag 21 maart 2015, van 10.00 tot 16.00 uur
Winkelcentrum De Schooten Plaza zaterdag 28 maart 2015, van 10.00 tot 16.00 uur

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl