Algemeen: 09 maart 2015 Win een Jeepsafari op 't nieuwe strand bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering - #potloodselfie

HHNK logoBron: HHNK - Wie een selfie maakt bij het verkiezingspotlood bij Camperduin maakt kans op een Jeepsafari over het nieuwe strand bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. Onder de noemer #potloodselfie maken bezoekers van de kustversterking kans op een unieke ervaring van dit nieuwe stukje Nederland.

Maak een #potloodselfie

Potlood in het zand Op 18 maart 2015 zijn er waterschapsverkiezingen. Om mensen hierop te wijzen, staat er al enige tijd een stempotlood bij de kustversterking in Camperduin. Maak en deel nu een foto van jezelf met de hashtag #potloodselfie en maak kans op een unieke ervaring: een Jeepsafari over het nieuw aangelegde strand bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. Natuurlijk mag de foto ook geplaatst worden op onze facebookpagina. De leukste foto wint de prijs. De uitslag maken we bekend op 18 maart, de dag van de waterschapsverkiezingen.

Verkiezingen

Op 18 maart 2015 kunnen inwoners van het waterschap stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur én voor Provinciale Staten. Iedereen die kiesgerechtigd is heeft hiervoor inmiddels van de gemeente een stempas ontvangen. Op www.hhnk.nl presenteren de partijen zich met hun standpunten, onder andere via een filmpje. Via www.kieskompas.nl kunt u zien welke partij het beste bij u past.

Kustversterking

De versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering zorgt dat we hier ook in de toekomst in Noord-Holland kunnen blijven wonen en werken. Samen met Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland hebben we gekozen voor een versterking met zand. Dit levert naast een veilige kust ook een nieuw landschap op met mogelijkheden voor recreatie en natuur. Een bezoek aan de kustversterking is de moeite waard. In het Informatiecentrum Kust toont de tentoonstelling Zand tegen Zee het hoe en waarom van de kustversterking en het werk van het hoogheemraadschap.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl