Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 12 maart 2015 GGD Hollands Noorden (Schagen) en Veiligheidsregio NHN verhuizen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op 16 maart 2015 verhuizen GGD Hollands Noorden en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord naar een nieuw gezamenlijk onderkomen aan de Hertog Aalbrechtweg 22 in Alkmaar. Bij de GGD gaat het om alle medewerkers van het hoofdkantoor in Schagen. Bij de veiligheidsregio om de medewerkers van de centrale locatie in Alkmaar, op de gemeenschappelijke meldkamer na.

Met de verhuizing besparen beide organisaties flink op de kosten van huisvesting. Daarnaast zorgt een gezamenlijk hoofdkantoor voor versterking van de samenwerking tussen de twee partijen.

Volgens Nico Plug, directeur GGD Hollands Noorden biedt de verhuizing voor beide organisaties kansen om twintig procent te besparen op de kosten van huisvesting: "De besparing komt voort uit het feit dat we faciliteiten zoals vergaderruimten, kantine en sanitair kunnen combineren." Jos Stierhout, algemeen directeur van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, voegt daaraan toe dat het nieuwe pand bovendien voldoet aan alle wensen als het gaat om grootte, bereikbaarheid en uitstraling: "Het pand is geschikt gemaakt voor het Nieuwe Werken en aangepast aan onze eisen als het gaat om bijvoorbeeld duurzaamheid."

Daarnaast zorgt de nieuwe gezamenlijk huisvesting voor verdere versterking van de samenwerking tussen de twee partijen.

Het nieuwe bezoekadres wordt:

Hertog Aalbrechtweg 22, 1823 DL in Alkmaar
Postbus 9276, 1800 GG Alkmaar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl