Algemeen: 17 maart 2015 Texel: Mobiele vraagbaak beantwoordt uw vragen over veranderingen in de zorg op 18 & 20 maart 2015 en 13 april

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Heeft u vragen over veranderingen in de zorg? Hoe dat bijvoorbeeld zit met het overgangsrecht of wat het Sociaal Team Texel voor u kan betekenen? Stel uw vraag aan de mobiele vraagbaak die op woensdag 18 maart, op vrijdag 20 maart 2015 en op maandag 13 april 2015 u graag te woord staat.

De mobiele vraagbaak is een samenwerking van het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de gemeente Texel. Op de volgende data en locaties kunt u bij hen terecht:

Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over het overgangsrecht, de voorwaarden voor een Persoon Gebonden Budget (PGBís) in de zorgverzekeringswet of wie er verantwoordelijk voor psychische behandeling in de jeugd-ggz, of persoonlijke verzorging. Een medewerker van het Sociaal Team Texel kan u vertellen hoe zij u van dienst kan zijn.

Wilt u nu zelf al het een en ander opzoeken? Kijk dan op: www.hoeverandertmijnzorg.nl en www.dezorgverandertmee.nl

Of kijk of www.texel.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl