Algemeen: 09 april 2015 Provinciale Staten Noord-Holland bezoeken noordelijk deel van de provincie

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De onlangs gekozen Statenleden hebben hun eerste werkbezoek aan het noordelijk deel van de provincie gebracht. Tijdens hun tocht werden ze bijgepraat over verschillende provinciale projecten en belangrijke dossiers. Het gezelschap nam een kijkje bij de Markermeerdijk, waar de leden geïnformeerd werden over het dijkversterkingsproject tussen Hoorn en Amsterdam.

De tweede stop was bij de achteroeverprojecten aan de IJsselmeerdijk, waaronder de Koopmanspolder. Vervolgens was er een korte stop in de Polderwaard Nieuwland, waar ook de regionale samenwerking in De Kop Werkt! op de agenda stond.

De laatste stop van de Noord-Hollandse Statenleden was in Petten, waar ze een indruk kregen van het project Kust op Kracht met zijn indrukwekkende zandsuppleties.

Onderweg kregen zij ook informatie over onder meer de dossiers natuur, water, wind op land, Westfrisiaweg, Seedvalley, ECN, aansluiting A8-A9, ruimtelijke ordening en Pallas.

Over drie weken zullen de Statenleden het zuidelijk deel van Noord-Holland bezoeken.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl