Algemeen: 15 april 2015 Schagen: Wethouder Ben Blonk opent watercampagne bij SKRS

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Donderdagochtend 2 april 2015 verzorgde wethouder Blonk samen met Druppie de aftrap van de drinkwatercampagne bij kinderdagverblijf 't Bikkeltje en de peuteropvang De Tamboerijn in Schagen.

De kinderen waren een beetje afwachtend naar Druppie toe, maar ja die is ook best groot!! Niet veel later was het ijs gebroken en ging het prima. Dansen en een rondje lopen met Druppie was helemaal leuk. De kinderen dronken buiten allemaal een bekertje water uit de JOGG drinkwaterbeker. Deze drinkbekers van JOGG worden alleen gebruikt voor het water drinken. Zo herkennen kinderen op enig moment dat dit het waterdrinkmoment is. Andere dranken worden uit andere bekers gedronken.

Drinkwatercampagne

De campagne richt zich op kinderen en ouders van anderhalf tot vier jaar. Iedere groep van het kinderdagverblijf en de peuteropvang krijgt van JOGG drinkwaterbekers. De pedagogisch medewerkers wordt in een nulmeting gevraagd naar het drinkbeleid en het drinkgedrag. Na zes tot negen maanden wordt de vragenlijst nog eens afgenomen en kan worden bepaald welk effect de campagne heeft.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl