Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 23 april 2015 Met de burgemeester van Hollands Kroon op de fiets door Kolhorn op 29 april 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Burgemeester Nawijn gaat weer door Hollands Kroon fietsen. Een aantal keer per maand bezoekt de burgemeester één van de 22 kernen.8

Burgemeester Nawijn nodigt u uit

"Ik kom graag in contact met (nieuwe) inwoners, ondernemers en het verenigingsleven van Hollands Kroon. Dit wil ik doen door met u te fietsen door de kernen, waarbij u mij mooie of bijzondere plekken kunt laten zien. Ik wil u allen uitnodigen om met mij mee te fietsen!"

Suggesties zijn welkom

Alle suggesties voor mooie en bijzondere plekken binnen de gemeente zijn van harte welkom. Dit kan van alles zijn; van het bezoeken van een monument tot het fietsen door een park.

29 april 2015 in Kolhorn

Op woensdag 29 april 2015 om 19.00 uur fietst burgemeester Nawijn in Kolhorn.

Wilt u mee fietsen? Dat kan! Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat via 088-321 5000 of via . Fietst u mee?

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl